E-mail cím: 
farkas-papp.csilla@szeged.piarista.hu
Szak: 

furulya

Zenei tanulmányaimat zeneóvodásként kezdtem meg Békéscsabán.

További zenei képzéseimet is, és a Konzervatóriumot is ebben a városban végeztem el.

Képeztem magam folyamatosan Kurzusok, és Nyári Akadémiákon, Fesztiválokon vettem részt.

Fúvószenekari szólamokban is rendszeresen tevékenykedtem ez idő alatt.

2007 évben szereztem diplomát a szegedi ZMK-n Fuvola szakon. Ettől az évtől kezdve tanítok zeneiskolában minden féle korosztályt, óvodás kortól a felnőtt korcsoportig. Felkészítettem kis furulyás, fuvolás együtteseket, kamara formációkat koncertekre, szereplésekre és versenyekre. Fúvós Tanszakvezetőként is dolgozhattam az elmúlt évek során.

 A zenén keresztül a gyermekek lelkét is megismerjük, gondozásuk, ápolásuk a zene által ugyan olyan fontos számomra mint maga a munka. A közös muzsikálás szépsége, élményszerűsége is a tanítási órák része, és fontos eleme.

A gyerekekkel való közös munka, és zenélés kezdettől fogva természetes volt számomra mindig, és az életem részévé vált. A kicsikkel is nagyon gyorsan megtalálom a közös hangot, és ezáltal a közös zenei összhangot. A tanulás, a napi tananyag mellett nagyon fontos lenne beépíteni a lelki egészségük érdekében is a zenei tevékenységet, legyen az hangszeres vagy énekes zenélés.

A furulya és a fuvola is az egyik olyan csodás hangszer, amelyen játék közben úgy fejezhetjük ki önmagunkat, lelkünket mint éneklés közben, csak épp egy másik hangszer által. A Furulyán is mindenféle zene megszólaltatható a népzenétől a könnyű műfajokig.